preskoči na sadržaj

Osnovna škola Suhopolje

 

 

Misija škole

 

 

Osnovno obrazovanje i odgoj u suradnji svih sudionika procesa: učenika, roditelja, učitelja i lokalne zajednice. Suradničkim odnosom i timskim radom ostvaruje se ugodna razmjena, predaja iskustava i potiče učenje za život.

Učenicima osiguravamo ugodno i sigurno okruženje u kojem mogu istraživati, proučavati i naučiti kako primijeniti suvremene informacijsko-komunikacijske tehnologije za unaprjeđenje okoline i društva čiji su punopravni članovi. Djelatnicima škole nastojimo osigurati sve potrebne IKT resurse koji im mogu smanjiti administrativno opterećenje kako bi se što više posvetili učenju i poučavanju učenika.

 

Vizija škole

 

 

Razviti mikro-obrazovno-odgojni sustav koji će znanje posredovati svakom učeniku na njemu dostupan i jasan način; kroz međusobno uvažavanje i poštivanje izgraditi sustav pomoći svakom odgojno-obrazovnom sudioniku u kojem će se osjećati prihvaćeno, poželjno, zadovoljno i sretno. Sve to postići na način da se svakome bez obzira na mogućnosti i socijalno-ekonomsko stanje pomogne u osobnom razvoju. Ponudom različitih aktivnosti, programa i projekata davati dobru podršku za razvoj temeljnih ljudskih vrednota. Na poseban način poticati izvrsnost, kritičnost, inovativnost i kreativnost, odgajati za važnost suosjećanja i pomoći potrebnome te stvoriti dobre preduvjete za daljnje školovanje i izbor zvanja.

Posebnu brigu voditi oko novih metoda rada i implementacije informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavni proces s ciljem povećanja učeničkih kompetencija u rješavanju problema. Primjenom IKT-a u nastavnom i organizacijsko-poslovodnom procesu naša škola želi postati digitalno zrela škola. Škola koja je na visokom stupnju integriranosti IKT-a, kako u životu tako i radu škole, u kojoj je usustavljen pristup korištenju IKT-a u upravljanju školom i u nastavnim procesima. 

 

Strateški ciljevi


Iz misije i vizije škole, na temelju samovrednovanja, zacrtani su dugoročni strateški ciljevi:


1) podizanje digitalne zrelosti škole
2) razvijanje digitalnih kompetencija
3) implementacija projekta e-škole
4) unapređenje nastave poticanjem kritičnosti i izvrsnosti
5) razvijanje kreativnosti i inovativnosti projektnim i drugim aktivnostima
6) unapređenje rada s učenicima s poteškoćama i darovitim učenicima
7) kontinuirana edukacija nastavnika i zaposlenika
8) usvajanje novih kurikuluma i novih modela poučavanja.


Red vožnje autobusa

Raspored sati

Raspored sati 2023./2024.

  Raspored sati 5. - 8. razred

Novo od 22. travnja 2024.

Raspored zvona

 Raspored trajanja sati i odmora 

     

UPISI U PRVI RAZRED
e - dnevnik
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Kutak za roditelje

Podrška roditeljima -

klikni na fotografiju!

Sandučić povjerenja

 

 Sandučić povjerenja za učenike. 

 Ako imaš problem i trebaš se nekome povjeriti javi se pedagoginji i psihologinji naše škole, poruku možeš poslati na adresu sanducic@os-suhopolje.skole.hr

Glazbena škola

eLektire
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 2. 2012.

Ukupno: 1671931
Ovaj mjesec: 3804
Ovaj tjedan: 690
Danas: 1
CMS za škole logo
Osnovna škola Suhopolje / Kralja Tomislava 26, HR-33410 Suhopolje / www.os-suhopolje.skole.hr / ured@os-suhopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju