preskoči na sadržaj

Osnovna škola Suhopolje

Vijesti iz naše škole

MALI PALEONTOLOZI 


Budući da jako volimo proučavati dinosaure odlučili smo na jedan dan postati paleontolozi. Naučili smo tko su dinosauri, kada i kako su živjeli. Gledali smo dokumentarni film Okršaj dinosaura te crtani film Bebe dinosauri. Izradili smo plakat s biljojedima i mesojedima. Kao pravi paleotolozi, istražili smo otiske stopala pojedinih dinosaura i nacrtali ih uz nazive.  Naučili smo što su to okamine ili fosili te smo izradili fosile od plastelina. Bilo nam je jako zabavno vratiti se u prošlost!

Učiteljica Adriana i učenici 1./3.razreda
 
 
 
 
 
 

POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE


Dana 25.5. vratili smo se u školu nakon nešto više od dva mjeseca nastave na daljinu! Kocka pričalica pomogla nam je opisati što smo sve radili tijekom nastave na daljinu, kako smo se osjećali i što nam je sve nedostajalo. Učenici su crtali kako su provodili vrijeme tijekom nastave na daljinu, a radove smo izložilu u naš „kutak“.

Učenici su za trud i rad tijekom nastave na daljinu dobili diplomu i medalju koje su itekako zaslužili!

Učiteljica Adriana Marinović

 


PROJEKT ZDRAVLJE


Učenici 1. i 3. razreda PŠ Levinovac sudjelovali su u projektu Zdravlje. Naučili smo kako očuvati naše zdravlje, razvrstavali zdrave i nezdrave namirnice, učili koristiti Word Art, pisali svoje dnevne jelovnike i druge različite aktivnosti vezane uz zdravlje.

Također, izradili smo Dnevnik zdravlja. Kroz pet dana učenici su vodili svoj dnevnik i bilježili zadane aktivnosti te crtali svoj obrok, aktivnost kojom su se bavili, voće koje su jeli, pisali su savjete za zdravlje te čitali slikovnice. Sve o aktivnostima projektima te kako izgledaju naši Dnevnici zdravlja možete vidjeti u videozapisu.

Učiteljica Adriana Marinović


RADIOEMISIJA ŠKOLSKI SAT - MAJČIN DAN 


Dana 10. svibnja 2020. obilježili smo Majčin dan. Učenik PŠ Levinovac, Dubravko Mandić, ispričao nam je nekoliko rečenica o svojoj majci i zašto ju voli. Budući da smo učili što je to radioemisija, snimili smo našu radioemisiju Školski sat posvećenu Majčinu danu. Bez obzira na godine, majka je majka, stoga svim majkama zahvalimo na podršci, ljubavi i dobroti koju nam pružaju. Radioemisiju poslušajte ovdje.

Sretan Majčin dan!

Učiteljica Adriana Marinović


NOVOGODIŠNJA ČESTITKAKlikom na sliku pogledajte novogodišnju čestitku učenika PŠ Levinovac. 


BOŽIĆNA RADIONICA I DRUŽENJE S RODITELJIMA


Povodom nadolazećih blagdana organizirali smo božićnu radionicu te prigodno druženje roditelja i djece. Kroz smijeh i zajedništvo, vrijedne ruke djece i njihovih roditelja napravile su prekrasne božićne ukrase i čestitke za bližnje. Sve nazočne iznenadio je Djed Božićnjak koji je djeci podijelio božićne paketiće. Zahvaljujemo roditeljima koji su se odazvali i nadamo se i u buduće ovakvo izvrsnoj suradnji! 

               

Učiteljica Ana Brcković


MOJE MJESTO


Iskoristili smo iznimno topao dan mjeseca prosinca i izašli iz učionice kako bi dodatno upoznali mjesto u kojem živimo i utvrdili već stečena znanja. 

Učiteljica Ana Brcković


20 DANA DOBROTE


U našem razredu provodimo projekt 20 dana dobrote. Cilj projekta je probuditi u učenicima ljubav i dobrotu te osvijestiti važnost pomaganja i dobrih djela u vrijeme Adventa. Svaki dan činimo jedno dobro djelo i razvijamo zajedništvo kroz igru.

                 

Učiteljica Ana Brcković


ŠKOLSKI MEDNI DAN


Obilježili smo Školski medni dan u suradnji sa našim lokalnim proizvođačem, g. Zrinkom Balint kroz predavanje o pčelicama, proizvodnji meda i njegovoj važnosti u našoj prehrani. Na poklon smo dobili divnu slikovnicu i teglicu meda. 🐝🍯

              

Učiteljica Ana Brcković


LUTKARSKA PREDSTAVA


Posjetili smo matičnu školu kako bi pogledali lutkarsku predstavu književnice Jadranke Čunčić Bandov, a potom smo obišli eksterijer novouređenog dvorca grofa Jankovića. 

Učiteljica Ana Brcković


SVETI NIKOLA


Početak mjeseca prosinca započeli smo u duhu kreativnosti ali i Božje prisutnosti te spremno dočekali svetog Nikolu koji nas je razveselio malim ali slatkim poklončićima! 

               

Učiteljica Ana Brcković


DJEČJI TJEDAN


Ove smo godine u mjesecu listopadu obilježili Međunarodni dječji tjedan. Učenici su se kroz niz aktivnosti upoznali sa temeljnim dječjim pravima kroz Konvenciju o pravima djeteta u sklopu koje su spoznali svoja prava i građanske dužnosti. Identificirali smo situacije povezane s pravima i dužnostima u našem okruženju, glumili, tajno pisali lijepe poruke jedni drugima, slikali tumačenje dječjih prava, izrađivali plakat..  Na kraju našeg razrednog projekta odigrali smo kviz "Čovječe, ispravi se!" i zasluženo dobili diplome pravobranka i pravobrankica. 

                 

Učiteljica Ana Brcković


LUTKARSKA PREDSTAVA I SUSRET SA SPISATELJICOM


Posjetili smo matičnu školu u Suhopolju gdje smo obilježili Mjesec hrvatske knjige susretom sa spisateljicom Maricom Milčec.

Pogledali smo lutkarsku predstavu Šumska priča, a učenici 1. i 2. razreda posjetili su školsku knjižnicu gdje ih je knjižnjičarka Vlatka upoznala sa istom. 

Vrlo zanimljiv i poučan dan. 

   

                                                                                   


UČENJE KROZ IGRU


 

Učiteljica Ana Brcković


SIGURNIM KORAKOM U ŠKOLU


U posjeti nam je bila policijska službenica koja nas je podučila pravilnom ponašanjem u prometu. Sve iz teorije primjenili smo i na praktičnim primjerima. Najuzbudljivije nam je bilo sjedanje u policijski automobil uz zvukove sirene.

                               

 

Učiteljica Ana Brcković


POZDRAV JESENI, DAN KRUHA


Pozdravili smo jesen i obilježili Dan kruha u prirodnim ljepotama Borove.

 

Učiteljica Ana Brcković


KAZALIŠTE


Posjetili smo Kazalište Virovitica gdje smo pogledali predstavu pod nazivom

Priče 1, 2, 3, 4. 

Učiteljica Ana Brcković


MEMENTO PRIJATELJSTVA 6


Započeli smo sa našim eTwinning projektom Memento prijateljstva 6 izrađujući naslovnicu za naš portfolio - mapu učenja, postignuća, sposobnosti i vještina. 

                                                                                                                                                                                                                      Učiteljica Ana Brcković


VAŽNOST OSOBNE HIGIJENE


Posjetila nas je Dunja Rekić, studentica sanitarnog inženjerstva koja je s nama provela radionicu o važnosti osobne higijene. Naučili smo ponešto novo o bakterijama oko nas. Bilo je vrlo zanimljivo i poučno!

                                                                                                                                                                                                                 Učiteljica Ana Brcković


PŠ LEVINOVAC


Ove školske godine područna škola Levinovac zasjala je u novom ruhu. Osim već novouređene unutrašnjosti, zasjala je i njena vanjština u punom sjaju. Posebnost naše škole uvelike se ističe i prekrasnim prirodnim prizorima na putu do nje.

Danas ova područna škola broji ukupno osam učenika, a sastoji od dva kombinirana razredna odjela - 1. i 3. koji vodi učiteljica Ana Brcković, i 2. i 4. koji vodi učiteljica Vanja Lukšec.
                                                                                                                                                                                                   

      

               

                                                                                                                                                                                        Učiteljice Ana i Vanja

 

Red vožnje autobusa

Raspored sati

Raspored sati 2023./2024.

  Raspored sati 5. - 8. razred

Novo od 22. travnja 2024.

Raspored zvona

 Raspored trajanja sati i odmora 

     

UPISI U PRVI RAZRED
e - dnevnik
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Kutak za roditelje

Podrška roditeljima -

klikni na fotografiju!

Sandučić povjerenja

 

 Sandučić povjerenja za učenike. 

 Ako imaš problem i trebaš se nekome povjeriti javi se pedagoginji i psihologinji naše škole, poruku možeš poslati na adresu sanducic@os-suhopolje.skole.hr

Glazbena škola

eLektire
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 2. 2012.

Ukupno: 1671187
Ovaj mjesec: 3060
Ovaj tjedan: 1110
Danas: 39
CMS za škole logo
Osnovna škola Suhopolje / Kralja Tomislava 26, HR-33410 Suhopolje / www.os-suhopolje.skole.hr / ured@os-suhopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju